AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta sırada oturmak

Kahve falında sınıfta sırada oturmak

Kahve falında sınıfta sırada oturmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında sırada oturmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön sırada oturmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında en arka sırada oturmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulur.

Kahve falında okulda sırada oturmak zor ve kötü günler geçireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Kahve falında sırada beklemek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında okulda sırada olmak güzelliklerle dolacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir