AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırat köprüsünden düşmek

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek bilgilerle donanacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek kalp kıracağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sırat köprüsü görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, tüm parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırattan geçmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırada oturmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında okulda sırada olmak günah ve suç işleyeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir