AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan bit taramak

Kahve falında saçtan bit taramak

Kahve falında saçtan bit taramak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hoş muhabbette olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçtan bit taramak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında saçtan bit taramak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bereket ve zenginlik olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçından bit taramak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına yorulur.

Kahve falında saç taramak bit görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işarettir.

Kahve falında başından bit taramak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, borçlarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını taradığını görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek saçı taramak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını taradığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ölü saçı taramak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir