AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna karşısında ağlamak

Kahve falında ayna karşısında ağlamak

Kahve falında ayna karşısında ağlamak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işarettir.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek güzel günlerle tanışılacağına, çoluk çocuğa karışacağına işaret eder.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında oynamak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir