AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynanın karşısında oynamak

Kahve falında aynanın karşısında oynamak

Kahve falında aynanın karşısında oynamak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz olumlu değişikliklerin yolunu açabilir.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayna karşısında oynamak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek kolaylık sağlayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak modern insanlarla tanışılacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında ayna karşısında namaz kılmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalettir.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir