AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna karşısında süslenmek

Kahve falında ayna karşısında süslenmek

Kahve falında ayna karşısında süslenmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, başarının garantileneceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak ferahlayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına inanılır.

Kahve falında ayna karşısında namaz kılmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında ayna karşısında oynamak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir