AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıf defteri görmek

Kahve falında sınıf defteri görmek

Kahve falında sınıf defteri görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf defteri gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Kahve falında sınıf defteri görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalem ve defter görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının defterini okumak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi defter görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında renkli defter görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine rivayet eder.

Kahve falında defter kaplamak geçecek güzel bir ömre, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir