AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi defter görmek

Kahve falında kirmizi defter görmek

Kahve falında kirmizi defter görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında kirmizi defter gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında kirmizi defter görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi defter görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında pembe defter görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında karar defteri görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında defter kalem görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kaplı defter görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında deftere isim yazmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın defter görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir