AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem ve defter görmek

Kahve falında kalem ve defter görmek

Kahve falında kalem ve defter görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi yükünün artacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem ve defter gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında kalem defter görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında kalem ve defter görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında defter kalem görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi defter görmek yuva kuracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında karar defteri görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitmiş defter görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında banka defteri görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında defter yakmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir