AnaSayfa / Genel / Kahve falında defter kaplamak

Kahve falında defter kaplamak

Kahve falında defter kaplamak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına işaret eder.

Kahve falında defter kaplamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında defter kaplamak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan kaplamak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kitap kaplamak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında koltuk kaplamak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Kahve falında kuran kaplamak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deftere isim yazmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amel defterini görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın defter görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir