AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yapraklı defter görmek

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, endişelerinden kurtulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Kahve falında sarı yapraklı defter gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında defter yaprağı görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz defter yaprağı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk defter görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı defter görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sarı yaprak toplamak dünya malının çoğalacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yapraklar görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir