AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek hastalıklarını yeneceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sayfalı defter gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında defter sayfası görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz boş sayfa görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sayfa görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek emrinde insan çalıştıracağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sayfada yazı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boş beyaz sayfa görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş sayfalar görmek işinin gücünün yaver gideceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir