AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli defter görmek

Kahve falında renkli defter görmek

Kahve falında renkli defter görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli defter gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Kahve falında sarı renk defter görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında renkli defter görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında defter silgisi görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında defter görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında mor defter görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon defteri görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil defter görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir