AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının defterini okumak

Kahve falında başkasının defterini okumak

Kahve falında başkasının defterini okumak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının defterini okumak gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında başkasının defterini okumak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amel defterini okumak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında defter okumak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hatıra defteri okumak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına yorulur.

Kahve falında okul defteri görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, doğru olanı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında günah defteri görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kasa defteri görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi defter görmek merdiven atlayacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir