AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan zayıf not almak

Kahve falında sınavdan zayıf not almak

Kahve falında sınavdan zayıf not almak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf not almak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf not görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında karnede zayıf not görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında sınavdan iyi not almak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan not almak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Kahve falında sınavda yüksek not almak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir