AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan iyi not almak

Kahve falında sınavdan iyi not almak

Kahve falında sınavdan iyi not almak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, arabasını ve toprağının olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında sınavdan iyi not almak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi not almak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavda iyi not almak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek huzurlu günlerin geleceğine, rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi bir not almak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında iyi not almak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında derslerden iyi not almak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında okulda iyi not almak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, verilen kararların geri çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir