AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf not görmek

Kahve falında zayıf not görmek

Kahve falında zayıf not görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sağlıklı olunacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf not gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf not görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında zayıf not almak eşit davranılacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında karnede zayıf not görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav notlarını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden not almak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında not vermek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir