AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan not almak

Kahve falında sınavdan not almak

Kahve falında sınavdan not almak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sınavdan not almak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında sınav notlarını görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav notları görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda yüksek not almak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav notu görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda iyi not almak tükenmez bir rızık elde edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir