Kahve falında karnede zayıf not görmek

Kahve falında karnede zayıf not görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret eder.

Kahve falında karnede zayıf not gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında karnede zayıf not görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında karnede zayıf görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında zayıf karne görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kırılan kalplerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında karne günü görmek zenginlik kazanacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karne görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karne almak bol bol moral depolanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında karne aldığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karnede takdir almak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top