AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf not almak

Kahve falında zayıf not almak

Kahve falında zayıf not almak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, içine kapanacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, icat yapacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında zayıf not almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, arkadaştan görülecek faydaya tabir olunur.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karnede zayıf not görmek aradığı aşkı bulacağına, geç de olsa huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında zayıf not görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zayıf not almak böylece aynı hataları yapmayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav notunu öğrenmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi not görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, kimseyle konuşmayacağına alamet eder.

Kahve falında sınav notları görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir