AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan iyi almak

Kahve falında sınavdan iyi almak

Kahve falında sınavdan iyi almak yeniden doğmuş gibi olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan iyi almak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında iyi sınav sonucu görmek iyi bir patron olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında sınavda iyi not almak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi almak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi not almak saygınlık elde edeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, hayatınızın neşe dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir