AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda iyi not almak

Kahve falında sınavda iyi not almak

Kahve falında sınavda iyi not almak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, zorlukların bir anda biteceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında sınavda iyi not almak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında sınavda iyi not almak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, dünyasının iyileşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi not almak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işarettir.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret eder.

Kahve falında iyi not almak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda iyi not almak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi not aldığını görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında derslerden iyi not almak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir