AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi sınav sonucu görmek

Kahve falında iyi sınav sonucu görmek

Kahve falında iyi sınav sonucu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, zenginliğe, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, imkanlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında iyi sınav sonucu gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Kahve falında iyi sınav sonucu görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında başkasının sınav sonucunu görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında sınav sonucuna açıklandığını görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sınav sonucu beklemek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav sonuçlarını öğrenmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sınav sonucunu öğrenmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Kahve falında sınava sonucunu görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, anne baba dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir