AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek büyük bir adım atılacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Kahve falında sınavın iyi geçtiğini görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında sınavda iyi not almak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sınavdan iyi not almak etrafına güzel insanların dolacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir