AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan iyi puan almak

Kahve falında sınavdan iyi puan almak

Kahve falında sınavdan iyi puan almak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Kahve falında sınavda iyi puan almak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi puan almak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi puan aldığını görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalettir.

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulur.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir