AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek canla başla çalışacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sınavın iyi geçtiğini görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak dertlerinin dermanını bulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek sorununu kolayca çözeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir