AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, doktordan doktora koşturacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında sınav sonucunu iyi gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında iyi sınav sonucu görmek dilediği gibi yaşayacağına, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Kahve falında sınav sonucuna açıklandığını görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sınav sonucu almak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işarettir.

Kahve falında başkasının sınav sonucunu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınav sonucu beklemek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya yorulur.

Kahve falında sınav sonucu görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir