AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda başarılı olmak

Kahve falında sınavda başarılı olmak

Kahve falında sınavda başarılı olmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, aşkının da kalıcı olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavda başarılı olmak gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine inanılır.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir