AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, heveslerinin biteceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak maddi açıdan zarar edileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda başarılı olduğunu görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir