AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava son anda yetişmek

Kahve falında sınava son anda yetişmek

Kahve falında sınava son anda yetişmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına yorulur.

Kahve falında sınava son anda yetişmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, günlerini hastanede geçireceğine inanılır.

Kahve falında sınava yetişmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağa son anda binmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir