AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağa son anda yetişmek

Kahve falında uçağa son anda yetişmek

Kahve falında uçağa son anda yetişmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek kazancın günden güne artacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında sınava son anda yetişmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına yorulur.

Kahve falında uçağa son anda binmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir