AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava yetişmek

Kahve falında sınava yetişmek

Kahve falında sınava yetişmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava yetişmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Kahve falında sınava yetişmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işarettir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında işe yetişmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında koşmak yetişmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vapura yetişmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işe yetişmek için koşmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, üzeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir