AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse son anda yetişmek

Kahve falında otobüse son anda yetişmek

Kahve falında otobüse son anda yetişmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek itibarın sarsılacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sınava son anda yetişmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında otobüse son anda binmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında son anda otobüse binmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse yetişmek şansının kendisinden yana olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak evlatların hayırsız çıkacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir