AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak kafa dağıtacağına, kazanılan paranın artacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yolunun açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Size göre normal olarak nitelenebilecek sözler veya girişimler karşı taraf tarafından abartılı veya aşırı bulunabilir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak fakirlerin zenginleşeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında son anda otobüse binmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir