AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağa son anda binmek

Kahve falında uçağa son anda binmek

Kahve falında uçağa son anda binmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında uçağa son anda binmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçağa son anda binmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında son anda trene binmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse son anda binmek mevki edineceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında son anda otobüse binmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sınava son anda yetişmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalettir.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek hak yolundan uzaklaşacağına, hak yolunu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir