AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, neşe ve sevinç içinde olacağına, fedakârlıklar yapacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, zenginliği bulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi gücünün de daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak düzenli bir işe girileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, nahoş sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında son anda otobüse binmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir