AnaSayfa / Genel / Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek kazancının da artacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, helal rızık yiyeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak gelirinin sürekli olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uçağa son anda binmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında son anda otobüse binmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işarettir.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir