AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sınavda başarısız olmak

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, başarılı işlere imza atılacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında sınavda başarılı olduğunu görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, özgüveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir