AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye taş atmak

Kahve falında fareye taş atmak

Kahve falında fareye taş atmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, neşeleneceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında fareye taş atmak gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Kahve falında fareye taş atmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında fareyi ateşe atmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında fare atmak donanımlı kılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare yakalayıp atmak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare tutup atmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fare dışarı atmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında fareyi dışarı atmak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir