AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıya bal yedirmek

Kahve falında ayıya bal yedirmek

Kahve falında ayıya bal yedirmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına yorulur.

Kahve falında ayıya bal yedirmek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında ayıya bal yedirmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayıya bal vermek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı ve bal görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine bal yedirmek vaaz ve nasihate, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek dileklerin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bal yedirmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir