AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıya bal vermek

Kahve falında ayıya bal vermek

Kahve falında ayıya bal vermek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, rahat bir döneme gireceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayıya bal vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında ayıya bal vermek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında ayıya bal yedirmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında ayı ve bal görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında güneş ve ayı yanyana görmek sıkıntının günden güne artacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında yavru beyaz ayı görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzen ayı görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın ayı görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı eti görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir