AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve bal görmek

Kahve falında ayı ve bal görmek

Kahve falında ayı ve bal görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işarettir.

Kahve falında ayı ve bal gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Kahve falında ayıya bal yedirmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalettir.

Kahve falında ayı ve bal görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayıya bal vermek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayıya taş atmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yabani ayı görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, önünü göremez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayı görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı boku görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir