AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit yiyen birini görmek

Kahve falında simit yiyen birini görmek

Kahve falında simit yiyen birini görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit yiyen birini gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında tuvalette simit görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze sıcak simit görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Kahve falında küçük simit görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet etmektedir.

Kahve falında kandil simidi yemek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gevrek simit görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulur.

Kahve falında simit yiyen birini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayattan yana keyif bulacağına inanılır.

Kahve falında simitler görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit istemek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, güzelliklere rast gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir