AnaSayfa / Genel / Kahve falında simitler görmek

Kahve falında simitler görmek

Kahve falında simitler görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında simitler gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Kahve falında bayat simit görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, malına gelecek zarara delalet etmektedir.

Kahve falında simit paylaşmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit bölüşmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit yemek verilen kararların geri çekileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit dükkanı görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulur.

Kahve falında simit verdiğini görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında simit yemek görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında birine simit almak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir