AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük simit görmek

Kahve falında küçük simit görmek

Kahve falında küçük simit görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yüzün güleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, zorlukların aşılacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük simit gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Kahve falında küçük simit görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalettir.

Kahve falında peynirli simit görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek simit görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında simit ekmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında simit ve susam görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kandil simidi yemek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında peynirli simit yemek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simit koklamak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir