AnaSayfa / Genel / Kahve falında kandil simidi yemek

Kahve falında kandil simidi yemek

Kahve falında kandil simidi yemek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, onların önüne geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet eder.

Kahve falında kandil simidi yemek gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Kahve falında kandil simidi yemek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kandil simiti yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kandil gecesi namaz kılmak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevlit kandili görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işarettir.

Kahve falında berat kandilini görmek alım gücünde yükselme olacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında miraç kandili olduğunu görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında kandil yakmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında cami kandili görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir