AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette simit görmek

Kahve falında tuvalette simit görmek

Kahve falında tuvalette simit görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette simit gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında tuvalette simit görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında can simidi görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında simit arabası görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirdekli simit görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulur.

Kahve falında denizde simitle yüzmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında küflü simit yemek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işarettir.

Kahve falında simit vermek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir