AnaSayfa / Genel / Kahve falında gevrek simit görmek

Kahve falında gevrek simit görmek

Kahve falında gevrek simit görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında gevrek simit gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Kahve falında gevrek simit görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına inanılır.

Kahve falında gevrek görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gevrek satmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gevrek yediğini görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında mısır gevreği görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında gevrek yemek görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gevrek yemek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, elinin darlık görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gevrek fırını görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir