AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit vermek

Kahve falında simit vermek

Kahve falında simit vermek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, büyük zorluklar geçireceğine, hızlanacağına, maddi imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında simit vermek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Kahve falında simit poğaça görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze sıcak simit görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poğaça simit görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kandil simidi yemek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peynirli simit görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde can simidi görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit yemek görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında simit yedirmek kısmetin bollaşacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir