AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit yedirmek

Kahve falında simit yedirmek

Kahve falında simit yedirmek her geçen gün başarıların artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında simit yedirmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinin simit yediğini görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında simit yedirmek önünün açılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında simit yediğini görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında birine simit almak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında simit ve susam görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Kahve falında simit satmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine tabir olunur.

Kahve falında peynirli simit görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gevrek simit görmek kendisini işine veremeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir